Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، اسحاق ابراهیمی گفت: آموزش‌های ضمن خدمت کارآمدترین و قوی‌ترین فرآیند برای انتقال دانش و مهارت به نیروی انسانی است و در عصر حاضر، سازمان‌ها از طریق توانمندسازی کارکنان قادر به پاسخگویی سریع به تغییرات در محیط هستند و اهمیت این موضوع تا حدی است که بدون وجود کارکنان توانمند، سازمان‌ها قادر به دست‌یابی به اهداف خود نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این موضوع که توجه به آموزش پرسنل در مراکزی همچون زندان‌ها از اهمیت به مراتب بیشتری برخوردار است، افزود: طی چند سال گذشته بیش از هر دوران دیگری علوم و تکنولوژی پیشرفت کرده است؛ این تحول و دگرگونی به حدی است که حتی می‌توان گفت قسمتی از اطلاعات بشر منسوخ و اطلاعات و دانش جدید جایگزین آن شده است.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه پرسنل زندان‌ها رسالت دشوارِ اصلاح و بازاجتماعی کردن افراد بزهکار و آسیب دیده جامعه را عهده دار هستند و برای اینکه بتوانند رسالت سازمانی خود را به بهترین شیوه ممکن به پیش ببرند نیاز است که در طول مدت خدمت، دانش و اطلاعات خود در حوزه‌های مختلف زندانبانی را به روز نمایند.

مدیرکل زندان‌های کردستان از شرکت پرسنل زندان‌های کردستان در بیش از ۵۰ عنوان دوره آموزشی ضمن خدمت در طول سال ۹۷ خبر داد و خاطرنشان کرد: میانگین سرانه آموزشی تعریف شده در قانون مدیریت خدمات کشوری برای مدیران ۶۰ ساعت و برای کارکنان ۴۰ ساعت است که خوشبختانه اداره‌کل زندان‌ای کردستان در سال ۹۷ توانست در حوزه آموزش بیش از میانگین تعریف شده عمل نماید.

ابراهیمی یادآور شد: اداره زندان‌های استان در سال ۹۷ سرانه آموزش مدیران را به ۷۵ و سرانه آموزش کارکنان را به ۶۶ ساعت رساند، که این مهم توانست نقش بسزایی در ارتقاء سطح دانش و اطلاعات پرسنل داشته باشد.

این عضو شورای قضائی استان ضمن تقدیر و تشکر از دفتر آموزش و پژوهش سازمان زندان‌های کشور، مناطق ۱۰ گانه آموزشی بالاخص منطقه ۲ همدان در راستای تدوین برنامه‌های آموزشی موثر برای کارکنان زندان‌ها، اضافه کرد: در سال گذشته سهم کارکنان زندان‌های کردستان از دوره‌های آموزشی ۲۲ هزار و ۱۱۲ نفر ساعت بود که از این عدد دو هزار و ۶۱۶ نفر ساعت سهم مدیران و ۱۹ هزار و ۴۹۶ نفر ساعت سهم کارکنان بود.

به گفته ابراهیمی، این آمار و اعدادِ امیدوارکننده حاکی از تلاش سازمان زندان‌ها در راستای ارتقاء دانش و سطح مهارت شغلی پرسنل بوده و قطعا نوید دهند آینده‌ای روشن در حوزه زندانبانی در میهن عزیز اسلامی نیز خواهد بود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانش‌آموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیب‌های نهفته در جامعه، مصون می‌مانند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار می‌شود.

خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمده‌ای از زمان مفید روز خود را در آن می‌گذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان کرد.

خیرمند دانش‌آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانش‌آموزان، جامعه‌ای پویا و غنی از ارزش‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانش‌آموزان تربیت شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دوره‌های هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهی‌بخشی و تربیت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.

خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاه‌ها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 6100669

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • آروان‌آکادمی؛ دروازه ورود به دنیای دانش ابری
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • اتهامات مالی، شهردار مرند را راهی زندان کرد
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • جشنواره کن در کما
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»