Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، امروز یکشنبه 28 مهرماه 98 خبری منتشر شد مبنی بر این‌که مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی رؤسای دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ای به همراه مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی عالی را به عنوان نمایندگان این وزارتخانه برای هماهنگی بیشتر بین وزارتخانه‌های علوم و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کمیته تأمین بهینه نیازهای بازار کار کشور به وزارت تعاون معرفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمیته مشترک برای طراحی الگوی همکاری بین دو وزارتخانه تشکیل شده و نتایج حاصل شده طی دو ماه آینده در نشست وزرا نهایی و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

محمدحسین امید در گفت‌وگو با ایسکانیوز، درباره اهداف و وظایف کمیته مذکور اظهار کرد: چندی پیش وزارت تعاون، نامه‌ای به وزارت علوم ارسال و درخواست معرفی نماینده‌هایی برای هماهنگی بیشتر در حوزه آموزش‌های مهارتی را مطرح کرد.

وی ادامه داد: قرار است طی هماهنگی با وزارت تعاون، نیازهای بخش‌های مختلف اجرایی کشور از طریق آموزش‌های مهارتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی، جمع‌بندی شود. وزارت علوم برای تأمین نیازهای آموزشی مهارتی اقدام می‌کند و قرار است به زودی جلساتی را در این باره برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی در پاسخ به این سؤال که قرار است دانشجوی ماهر به بازار کار تزریق شود یا نیروهای کار، آموزش آکادمیک ببینند، گفت: هر دو برنامه را مد نظر قرار داده‌ایم. در دانشگاه جامع علمی کاربردی، وظیفه تربیت نیروی جدید و جوان را داریم. امسال برای نخستین بار بیش از 92 درصد ورودی‌های دانشگاه جامع، جوانان فاقد کار بودند.

امید خاطرنشان کرد: وظیفه داریم جوانان را آموزش دهیم تا بتوانند کارآفرینی و اشتغال‌زایی کنند. از طرف دیگر وظیفه آموزش‌های ضمن خدمت بین سطوح تحصیلی و ارتقای کارکنان و کارمندان دستگاه‌های خصوصی و غیردولتی را داریم. آمادگی برای آموزش‌های بین سطوح و کوتاه‌مدت نیز در دانشگاه جامع علمی کاربردی فراهم است.

وی درباره نحوه همکاری با وزارت تعاون گفت: به‌طور مثال وزارت تعاون اعلام می‌کند در سراسر کشور به تفکیک استانی، چه میزان نیرو در زمینه گردشگری، صنعت، معدن و ... نیاز دارد و ما به‌صورت مشترک برای آنها نیرو تربیت می‌کنیم.

انتهای پیام/

168 / 320 امید علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه فنی حرفه ای همکاری وزارت علوم و تعاون محمدحسین امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی تربیت نیروی ماهر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: امید علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه فنی حرفه ای محمدحسین امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی تربیت نیروی ماهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: بیش از ۲ هزار نفر از اهالی روستاهای استان در سال گذشته از جهادگران مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان خدمت رایگان دریافت کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن کامرانی‌فرد به مناسبت 17 اردیبهشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: از آنجایی که ارائه خدمت بی منت به مردم استان و ترویج فرهنگ مهارت آموزی سرلوحه برنامه‌های کاری این اداره کل است در سال گذشته 218 نفر از پرسنل اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی در 22 روستای هدف استان اقدام به برپایی اردوی جهادی ارائه خدمات فنی و مهندسی رایگان به مردم کردند.

وی افزود: در این اردوها خدمات مختلفی از جمله جوشکاری، تأسیسات، تعمیر لوازم خانگی، آرایش و پیرایش، تعمیر موبایل، برقکاری ساختمان، صنایع پوشاک و ده‌ها حرفه دیگر ارائه شده است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: بیش از 2 هزار نفر از اهالی روستاهای استان از خدمات جهادگران مراکز آموزش فنی و حرفه‌ خراسان جنوبی خدمت رایگان دریافت کردند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بیرجند نیز از برگزاری آزمون سنجش مهارت برای بیش از 4 هزار نفر در سال گذشته خبر داد.

حسین دانش گفت: سال گذشته مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برادران بیرجند برای پنج گروه مختلف از متقاضیان، آزمون‌های علمی و عملی را برگزار کرد که پس از اجرای سنجش علمی و عملی، از این تعداد بیش از دوهزار و 500 نفر موفق به أخذ گواهینامه مهارت شدند.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • آغاز به کار میز خدمت وزارت اقتصاد در سفر استانی رئیس جمهور به قم
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد