Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-08@16:55:30 GMT

شرط جالب ضمن عقد یک عروس

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۲۸۹۱

شرط جالب ضمن عقد یک عروس

مسئول قرارگاه جهادی شهید علیمردانی‌ استان خراسان رضوی می‌گوید: شرط ضمن عقد همسرم این بود که به مدت دو سال به صورت کاملاً رایگان و جهادی، عمرمان را صرف خدمت به مردم کنیم تا زندگی مشترکمان با دعای خیر مردم آغاز شود.

به گزارش شریان نیوز،در این روزهای پر تب‌ و تاب کرونایی، روایت‌های مختلفی را از گروه‌های جهادی شنیده‌ایم که خالصانه و جان برکف در وسط میدان جنگ با کووید19 ایستاده‌اند و رمز عملیاتشان توسل و توکل به خداوند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«حسن بخشی» مسؤول قرارگاه‌ جهادی شهید علیمردانی‌ خراسان رضوی، به‌همراه خانواده و اعضای تیمش قبل از شیوع ویروس کرونا ماهی دوبار به‌صورت کاملاً رایگان خدمات پزشکی، دندانپزشکی و دارویی به مردم حاشیه‌شهر ارائه کرده و در حادثه‌هایی مانند سیل آق‌قلا هم نقش‌آفرینی کرده اند، اما امروز برای مبارزه با این ویروس منحوس در ابعاد مختلف برنامه‌ریزی می‌کنند تا از همه جهت کووید19 را خلع سلاح کرده و آرامش و امنیت را به مردمشان هدیه کنند.

خدمت کردن به مردم جزو هدف‌های اصلی زندگیمان است
می‌پرسم، سابقه فعالیت کارهای جهادیتان به چه زمانی بر می‌گردد که می‌گوید: قبل از فضای دانشگاه با بعضی از دوستانم تصمیم گرفتیم به هر شکلی که ممکن است به مردم کمک کنیم، به مناطق محروم برویم و با ساختن خانه و غسالخانه و موارد دیگر فعالیت کنیم، اما با گذر زمان خدمت کردن به مردم جزو هدف‌های اصلی زندگیمان شد.

شنیده‌ام که به‌همراه خانواده‌ و همسرش فعالیت‌های جهادی را انجام می‌دهد، پس می‌خواهم در این باره برایم توضیح دهد که پاسخ می‌دهد: با وجود اینکه خودم و همسرم قبل از آشنایی درگیر کار جهادی بودیم، اما شرط ضمن عقد همسرم این بود که به‌مدت دو سال به‌صورت کاملاً رایگان و جهادی عمرمان را صرف خدمت به مردم کنیم تا زندگی مشترکمان با دعای خیر مردم آغاز شود.

او با اشاره به اینکه شرط دو ساله همسرم تمام شده اما زندگیمان با کار جهادی گره‌خورده و روزانه با فعالیت‌های جهادی مشغول هستیم، یادآور می‌شود: خواهر همسرم استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و در این راه به ما کمک می‌کنند، خانواده‌های ما و بچه‌های قرارگاه نیز به عنوان خیر هزینه‌های لازم کارهای جهادی را تأمین می‌کنند.

بخشی ادامه ‌می‌دهد: همسرم فیزیوتراپ و مسؤول تیم پزشکی قرارگاه شهید علیمردانی‌ است و قبل از کرونا با ۱۵۰ نفر متشکل از پزشک، پرستار، پیراپزشک به مناطق حاشیه شهر می‌رفتیم تا به مردم این مناطق خدمت کنیم اما بعد از شیوع ویروس کرونا از همان روزهای اول فعالیت‌هایمان را معطوف این موضوع کردیم.

مطمئنم حس‌وحال این روزهایشان با وجود ویروس کرونا متفاوت بوده چرا که ‌این بار جنس فعالیت‌های داوطلبانه‌شان آمیخته با ترس و نگرانی از آلوده‌شدن به ویروس است، سوالم را که می‌پرسم بعد از کشیدن نفس عمیقی که گویی احوالات روزهای اولیه برایش تداعی شده است، ضمن تأیید حرف‌هایم از نگرانی‌اش برای انتقال بیماری به خانواده‌هایشان می‌گوید، اما خدمت کردن به نظام و مردم کشورش، توسل و توکل به خداوند را عامل آرامش قلب‌هایشان توصیف می‌کند.

می‌خواهم راجع به فعالیت‌های این روزهایشان برایم توضیح دهد، که پاسخ می‌دهد: از زمانی که سر و کله کرونا پیدا شد، تا به الآن حدوداً ۸ هزار پک بهداشتی بسته‌بندی و بین خانوادهای محروم و معلول توزیع کرده‌ایم، همچنین ۱۵ هزار ماسک و ۴۵۰ بسته معیشتی نیز تهیه کرده‌ایم.

مسؤول قرارگاه جهادی شهید علیمردانی‌ خراسان رضوی با بیان اینکه پزشکان و مهندسان قرارگاه، 20درصد حقوق فروردین خود را به پویش «کمک مؤمنانه» هدیه کرده‌اند، تولید محلول ضدعفونی کنند، ضدعفونی‌کردن خانه‌های نیازمندان و معلولان، ویزیت رایگان این افراد فارغ از هویتشان را جزو کارهای انجام شده توسط قرارگاه‌ عنوان کرد.

او ادامه می‌دهد: دوستان قرارگاه ۵ هزار گردنبند چرمی با دعای حرز امام جواد(ع) را دوخته و تقدیم کادر پزشکی و بیماران کرونایی بیمارستان‌ها کردند، خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شدیم و رؤسای بیمارستان‌ها خودشان این گردنبندها را به گردن کادر پزشکی و سلامت خود می‌انداختند.

می‌پرسم برای افرادی که هزینه پرداخت درمان را ندارند هم فکری کرده‌اید، که تصریح می‌کند: برای کسانی که نیازمند خدمات پزشکی هستند به صورت کاملاً جهادی بحث ویزیت و درمان را انجام می‌دهیم و حتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی افراد را در خانه‌هایشان ویزیت می‌کنیم.

افتتاح اولین ایستگاه سلامت در مشهد
بخشی با بیان اینکه در حال تعبیه ایستگاه‌های سلامت در مشهد هستیم تا به‌صورت رایگان تست طب‌سنجی افراد را انجام دهیم و در صورت ابتلا به مراکز و درمانگاه‌های سطح دو منتقل کنیم، می‌گوید: اولین ایستگاه سلامت مشهد در انتهای طبرسی شمالی ۳۸، پارک شقایق، از ساعت ۱۶ تا نماز مغرب و عشاء افتتاح می‌شود.

او با اشاره به مشکلات خانوادگی ناشی از قرنطینگی، متذکر می‌شود: تعدادی از روانشناسان و مشاوران حقوقی ما ثبت‌نام کرده‌اند تا آموزش‌های فردی و اجتماعی را به مردم یاد دهند، در چند روز آینده بروشورهایی آماده می‌کنیم تا همراه بسته‌هایی غذایی در ماه مبارک رمضان پخش کنیم و افراد با شماره‌هایی که در بروشور ذکر شده خدمات تلفنی و حضوری مشاوره‌ای رایگان را دریافت کنند.

جهاد ادامه دارد....
انتهای گفت‌وگویم می‌پرسم اگر کرونا همچنان ادامه پیدا کند شما چه می‌کنید؟ با اطمینان و صداقتی که صدایش موج میزند، پاسخ می‌دهد: کرونا چه باشد چه نباشد ما همچنان جهاد را ادامه می‌دهیم و در تلاشیم تا ابعاد مختلف این ویروس را شناسایی و با کارهایی نوین و سازوکارهای جدید به صورت مدام به مردم عزیزمان خدمت‌رسانی کنیم.

می‌خواستم زندگی مشترکم را با دعای خیر مردم و توجه ویژه ائمه شروع کنم
گفت‌وگویم را با همسرش الهه کریمی که مسؤول تیم پزشکی قرارگاه شهید علیمردانی‌ است، ادامه می‌دهم تا از ناگفته‌ها و چرایی شرط ضمن عقدش مطلع شوم، بعد از احوال پرسی گرم و صمیمی می‌گوید: از زمانی دانشجویی مشغول فعالیت‌های جهادی بودم و چون خودسازی و خیرش را در زندگی‌ام لمس کرده بودم، دو سال خدمت در مناطق جهادی را شرط ضمن عقدم گذاشتم تا زندگی مشترکم با دعای خیر مردم و توجه ویژه ائمه آغاز شود و خوشبختانه تا الان با همسرم مشغول فعالیت‌های جهادی هستیم و بارها خیر و برکتش را در زندگیمان تجربه کرده‌ایم.

می‌پرسم اعضای خانواده‌تان چطور در این کار خیری که پیش گرفته‌اید به شما کمک می‌کنند؟ که پاسخ می‌دهد: به واسطه خواهرم که استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد است، هماهنگی‌های لازم را با دانشگاه انجام می‌دهیم و ماهیانه مبلغی را برای کارهای جهادی پرداخت می‌کنند، خاله‌ام در مناطق محروم افراد نیازمند را شناسایی و پدرم نیز که دست به آچار است در بازسازی و مرمت خانه‌ای افراد نیازمند کمک می‌کند، مابقی افراد خانواده خودم و همسرم برای فعالیت‌های جهادی مبالغی را کمک می‌کنند.

راجع به فعالیت‌های تیم پزشکی قرارگاه شهید علیمردانی‌ و تعدادشان می‌پرسم که تشریح می‌کند: تیم ما از ۱۵۰ پزشک، پیراپزشک و پرستار تشکیل شده که ۶۰ درصد اعضاء خانم هستند، قبل از کرونا ماهی یک الی ۲ بار به مناطق حاشیه شهر می‌رفتیم و خدمات مختلف پزشکی را ارائه می‌کردیم، به عنوان مثال کودکان دندانپزشکان آموزش‌ و مراقبت‌های بهداشت دهان و دندان را به کودکان مناطق محروم یاد می‌دادند.

کریمی ادامه می‌دهد: پزشک‌های قرارگاه مانند قبل در بیمارستان‌های قائم، امام رضا(ع)، اکبر، ناجا، ارتش و همچنین درمانگاه‌های فجر، ولیعصر، امام سجاد(ع) و شهدای ارتش چند تا درمانگاه خیریه مانند حسین بن علی(ع) مشغول خدمت هستند، اما ۲۲ نفر از کادر درمانی به‌صورت جهادی دارند در روند درمان نیازمندان، ویزیت، داروی رایگان و مشاوره و روان‌شناسی کمک می‌کنند.

می‌خواهم اگر خاطره‌ای از این روزها دارد برایم تعریف کند، بعد از خنده‌ای کوتاه و با آرامشی که قابل توصیف نیست، تعریف می‌کند: چند روز قبل به همراه سه نفر از پزشکان برای ویزیت و درمان خانواده‌ای که چهار معلول داشتند رفتیم وقتی دیدند برای درمانشان آمده‌ایم و دارو و بسته‌هایی غذایی آورده‌ایم به قدری خوشحال شدند و دعای خیر کردند که تمام خستگیمان را فراموش کردیم.
 

منبع: شریان

کلیدواژه: فعالیت های جهادی دعای خیر مردم شهید علیمردانی صورت کاملا پاسخ می دهد کمک می کنند شرط ضمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد

استاندار اصفهان تاکید کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران باید کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش و اختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند، دوری کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی در همایش فرهنگی و آموزشی شوراهای اسلامی استان اصفهان ضمن گرامیداشت روز ملی شوراها، گفت: نخستین اصل یک حرکت تشکیلاتی رصد مستمر مسیر حرکت با درنظر گرفتن اهداف اولیه است.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراهای اسلامی اتفاقات مبارکی در حوزه ظرفیت‌سازی در امور مختلف حکمرانی رقم خورد از جمله اینکه در نگاه اول کار مردم به آنان واگذار شد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه شوراها تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند، گفت: کلیات نظام جمهوری اسلامی در چارچوب نگاه مردم‌سالاری دینی تدبیر شده و حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراها ظرفیتی ایجاد شد تا مردم بتوانند در امور مربوط به خود ورود کنند و همین موضوع نقطه عطفی در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، از این رو تجلی حکمرانی مردمی در شوراها کار اشتباه و بیهوده‌ای نیست.

مرتضوی خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن شوراها مردم نسبت به مسائلی که در حوزه زندگی آنها اتفاق می‌افتد احساس مسئولیت بیشتری دارند که ارزشمند است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه با حضور شوراها تصمیمات دقیق‌تر و کاربردی‌تر شده است، بیان کرد: جذب سرمایه‌گذار و مشارکت دادن سرمایه‌های مردم در مدیریت شهری یکی از مسائلی است که نباید از آن غفلت شود و شوراها در این خصوص می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

وی یادآور شد: در حوزه ارتباط مردم با حاکمیت نیز شوراها نقش ویژه و حلقه میانی این ارتباط هستند، این حلقه نقش دوسویه‌ای دارد که سبب برقراری ارتباط مناسب‌تر میان مردم و حاکمیت خواهد شد.

مرتضوی گفت: البته زمانی شاهد حضور مؤثر شوراها هستیم که در مجموعه تصمیماتی که در نظام شورایی گرفته می‌شود اصول و نکاتی مد نظر قرار بگیرد که مهمترین آنها مدیریت جهادی است.

وی با تأکید بر شاخصه‌های مدیریت جهادی، عنوان کرد: وقتی در مورد مدیریت جهادی در حوزه شوراها و مدیریت شهری صحبت می‌کنیم، باید ارکان نگاه مجاهدانه را در نظر داشته باشیم. نمی‌توانیم دم از مدیریت جهادی بزنیم اما یأس و ناامیدی را به جامعه القاء کنیم.

استاندار اصفهان افزود: مادام به یاد خداوند متعال بودن یکی از اصول اساسی نگاه مجاهدانه است، در کنار توکل به خداوند و نگاه توحیدی در مسیر حرکت، موضوع اعتماد به نفس و خودباوری نیز بسیار بااهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: پرکاری، تلاش شبانه روزی و همت مضاعف از الزامات نگاه و رویکرد جهادی است، مجاهد کسی است که به دنبال ظرفیت‌سازی و باز کردن گره‌ها باشد.

مرتضوی ادامه داد: دشمن شناسی و بصیرت نیز بسیار مهم است تا جهت‌گیری مدیریت شهری بر همین اصل هدف‌گذاری شود زیرا دوری از بصیرت به معنای حرکت در اردوگاه دشمن است.

وی با تأکید براینکه با تصمیم غیرمدبرانه امید جامعه از بین خواهد رفت، عنوان کرد: از این رو باید از نگاه اختلافی دوری کنیم، با نگاهی به تجربیات ادوار گذشته شوراها متوجه می‌شویم که در سال پایانی خدمت، اختلاف در مدیریت شهری اوج گرفته است. نتیجه این اختلافات از دست رفتن فرصت خدمت به مردم و ایجاد جو سنگین ناامیدی در جامعه است. از این رو در این دوره بایستی تلاش شود تا سال پایانی خدمت، به سال اختلاف و از دست رفتن فرصت‌ها تبدیل نشود.

استاندار اصفهان نگاه منتقدانه اعضای شورای شهر در تصمیم‌گیری ها را ضروری دانست و گفت: مدیریت شهری در تصمیم گیری‌ها منتقدانه و در اجرای اهداف متحدانه عمل کنند.

وی در مورد سیاست دولت در برابر شوراهای اسلامی، افزود: در سالهای گذشته سیاست دولت حمایت جامع و کامل از مدیریت شهری و روستایی بوده است. این رویکرد در قالب تأمین ماشین‌آلات، تجهیزات، امکانات و قیر مورد نیاز در راهسازی متبلور و بسیار متفاوت تر از سال‌های گذشته بوده است.

مرتضوی عنوان کرد: در استان اصفهان در سه سال گذشته 659 دستگاه ماشین آلات و تجهیزات خدمت شهرداران و مدیریت شهری توزیع شده است که قابل قیاس با دوره‌های گذشته نیست.

وی خاطرنشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش واختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند دوری کنند.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • شکایت از عروس بعد از مرگ پسر
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • فیلم| ابتکار جالب شهروندان اسپانیایی در جهت حمایت و همبستگی با فلسطین و مردم غزه
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان