Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، علی رمضانی با اشاره به آغاز آزمون ضمن خدمت برنامه ریزی و مدیریت فعالیت‌های اردویی گفت: محتوای آموزشی دوره ضمن خدمت برنامه ریزی و مدیریت فعالیت‌های اردویی (مرحله دوم) با کد 94004120 و طول دوره 32 ساعت در سامانه Ltms بارگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از تصویب آیین نامه اردوهای دانش‌آموزی در جلسه 965 مورخ 17 تیر 98 شورای عالی آموزش و پرورش و پس از بازنگری دستور العمل برگزاری اردوهای دانش‌آموزی به شماره 93770 مورخ 28 مرداد 98 نیازمند برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارتی بودیم.

رمضانی افزود: این دوره در قالب 32 ساعت با کد 94004120 در ابتدای سال 99 آغاز شد که محتوای بارگذاری شده برای این دوره شامل جایگاه فعالیت‌های اردویی در نظام تعلیم و تربیت، تشریح و تبیین دستورالعمل برگزاری اردوهای دانش‌آموزی، ساختار و وظایف عوامل اجرایی اردو (برگزاری مراسم در اردو)، مهارت‌های اردویی (چادر زنی، جهت یابی، نقشه خوانی و کوه پیمایی)، بازی‌های گروهی، سرودها و تشویق‌های اردویی، مدیریت در اردو؛ قابلیت‌های و پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی، فوریت‌های امدادی در اردو، ایمنی وسایل نقلیه در اردوهای دانش‌آموزی و ارزشیابی و گزارش نویس در اردو است.

مدیر کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش بیان کرد: شرکت کنندگان پس از استفاده از 8 جلسه محتوای آموزشی و مهارتی بارگذاری شده در سامانه از امروز 27 اردیبهشت تا 20 خرداد ماه می‌توانند در آزمون‌های تخصصی شرکت کنند و پس از اخذ نمره قبولی موفق به دریافت گواهینامه تخصصی برای برگزاری اردوهای دانش‌آموزی خواهند شد.

رمضانی ظرفیت این دوره را 120 هزار نفر اعلام کرد و گفت: اولویت این دوره با مربیان پرورشی و معاونان پرورشی مدارس، مدیران و معاونان آموزشی مدارس، مربیان پرورشی با رشته شغلی غیر پرورشی و کارکنان حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی استان و منطقه و همکاران شاغل در مدارس غیر دولتی است.

این دوره با همکاری اداره کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی و همچنین مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات برگزار شده است.

انتهای پیام/

31 / 320 معاونت پرورشی و فرهنگی علی رمضانی آزمون ضمن خدمت فعالیت‌های اردویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاونت پرورشی و فرهنگی علی رمضانی آزمون ضمن خدمت فعالیت های اردویی اردوهای دانش آموزی فعالیت های اردویی برنامه ریزی ضمن خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • آموزش راویان دفاع مقدس در استان مرکزی
  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان آغاز به کار کرد
  • انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ثبت نام دوره مربیگری درجه C آسیا در یزد تکمیل شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند