Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکاینوز)؛‌ علی باقر طاهری نیا  درباره کیفیت آموزش در دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: پیش از اینکه دانشگاه فرهنگیان تاسیس شود، فارغ التحصیلان در مراکز تربیت معلم در مقطع کاردانی مدرک گرفته و با فوق دیپلم فارغ التحصیل شده و در مقطع راهنمایی و ابتدایی تدریس می‌کردند.

معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: معلمان مقطع متوسطه نیز از سایر دانشگاه‌ها بدون هیچگونه آموزش مهارتی معلمی تدریس می‌کردند اما از زمانی که مراکز تربیت معلم به دانشگاه تبدیل شده، فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان معلم مقاطع متوسطه، ابتدایی و راهنمایی می‌شوند و خلا موجود برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری نیا با اشاره به یک پژوهش دانشگاهی تصریح کرد: در این پژوهش آمده است که فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان به نسبت معلمانی که غیر از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل شدند، در مهارت های مختلف موفقیت و صلاحیت بیشتری دارند.

وی ادامه داد: فارغ التحصیلان حال حاضر دانشگاه فرهنگیان باید نسبت به فارغ التحصیلان گذشته تراز بالاتری داشته باشند؛ اما هنوز ظرفیت خالی برای آموزش معلمان روز به روز بیشتر می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: یکی از ماموریت‌های دانشگاه فرهنگیان ارتقای سطح توانمندی معلمان است. طبیعتا معلمانی که ۳۰ سال در حال تدریس هستند، در هر دوره‌ای نیاز به بازآموزی و به روز شدن دارند که همان مسئله آموزش ضمن خدمت است.

وی افزود: در ظرفیت اساسنامه دانشگاه فرهنگیان پیش بینی شده است که آموزش ضمن خدمت معلمان یکی از ماموریت‌های این دانشگاه است که تا امروز هنوز به این موضوع ورود نشده است؛ اما از نظر تخصصی و طبق نظر مقام معظم رهبری باید موضوع ضمن خدمت به دانشگاه فرهنگیان واگذار شود. البته نیاز است دانشگاه فرهنگیان نیز قابلیت و ظرفیت‌های لازم را در خود ایجاد کند و علاوه بر تربیت نیروهای تازه نفس به بازآموزی نیروهای پیشکسوت نیز بپردازد.

طاهری نیا خاطر نشان کرد: اگر از سوی وزارت آموزش و پرورش این موضوع به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شود، دانشگاه آمادگی لازم را نیز دارد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1075952 برچسب‌ها دانشگاه فرهنگیان مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان مهارت آموزی دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیلان ضمن خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟

علی فرهادی، با بیان اینکه سال گذشته مجوز به کارگیری دوباره بازنشستگان براساس مصوبه سران قوا تعیین شد گفت: در این مصوبه ظرفیت به کارگیری ۷۰ هزار معلم بازنشسته با فعالیت ۲۴ ساعت در هفته در مدارس دولتی دریافت شد.

وی با بیان اینکه از ۷۰ هزار مجوز ظرفیت اخذ شده، تنها ۳۴-۳۵ هزار نفر از آن استقبال کردند افزود: علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق التدریس‌ها است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پرداخت حق التدریس در مدارس دولتی انجام می‌شود ادامه داد: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است.

وی پیش از این گفته بود: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود چرا که سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند چرا که نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند تا در صورت نیاز، نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزش‌یاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند و با تصویب بند خ تبصره ۱۵ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

خ- وزارت آموزش و پرورش در صورت نیاز، مجاز است نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته (تا ۲۴ ساعت در هفته) و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟