Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش جام جم آنلاین قزوین به نقل از روابط عمومی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قزوین، سعیدی گفت: توانمندسازی و ارتقای سطح دانش کارکنان شهرداری‌ها موجب هدفمندی شغلی و ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان توأم با بینش و عملکرد بهتر در انجام فعالیت‌های روزمره می‌شود. در این راستا معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قزوین با مدیریت و برگزاری کلاس‌های دانش‌افزایی و بازآموزی مديران و کارشناسان کلیه واحد‌های مجموعه مدیریت شهری، دوره‌هاي آموزشي ضمن خدمت را با همکاري دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، مرکز آموزش علمي و کاربردي شهرداري، جهاد دانشگاهی، مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه استان و دیگر مراکز معتبر آموزشی در سال 1399 برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر سرمایه انسانی شهرداری قزوین افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال 1399 با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت‌های کارکنان شهرداری قزوین تعداد 68 عنوان دوره آموزشی به‌صورت حضوری و غیرحضوری در بستر سامانه جامع آموزشی جام توسط اداره ارزشیابی و توانمندسازی کارکنان با رشد 43 درصدی نسبت به سال 1398 تحت نظارت معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی برگزار شد.

سعیدی با بیان اینکه وجود نیروی انسانی متخصص در مجموعه مدیریت شهری علاوه بر سودمندی برای شهر موجب بهره‌وری بیشتر و جلوگیری از اتلاف منابع و دستیابی به نتیجه قابل‌قبول در حوزه خدمت‌رسانی به شهروندان می‌گردد، تصریح کرد: سازمانی موفق است که همه ارکان آن با بهره‌مندی از دانش روز و ارتقای مهارت‌های فردی در مسیر خلق ارزش و خیرخواهی عمومی در راستای سیاست‌های کلان مجموعه تلاش کنند و این موضوع با برگزاری دوره‌های دانش افزایی و بازآموزی ضمن خدمت کارکنان محقق خواهد شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سرمایه انسانی برنامه ریزی عملکرد شهرداری قزوین سرمایه انسانی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز بعدازظهر در آیین افتتاحیه نخستین رویداد مانوین که با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس برگزار شد، از ۵ پیشکسوت فعال در حوزه‌های توسعه مفهوم فناوری‌های نرم، توسعه فناوری‌های آموزشی، توسعه اکوسیستم انیمیشن، توسعه صنایع خلاق تقدیر به عمل آمد.

فعالان حوزه فناوری‌های قرآنی و توسعه مفاهیم قرآنی در جامعه، برنامه تلویزیونی محفل، حوزه فناوری‌های زبان فارسی و توسعه زبان فارسی، بازی موبایلی آمیرزا، حوزه توسعه ادبیات حل مسایل اجتماعی و زیرساخت فناوری‌های نرم و خانه اندیش ورزان نیز به عنوان فعالیت‌های شاخص تقدیر شدند. در پایان نیز از سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد.

جایگاه شرکت های خلاق باید حفظ شود 

روح اله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در این آیین افتتاحیه نخستین رویداد مانوین گفت: ما دارای دو ارزش هستیم که این قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می شود. علم عموما دارای مبنای عقلی و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی افزود: هنر و فرهنگ از ابزارهای قلب است که هنرهایی مانند موسیقی، نقاشی، مجسمه سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می رود. 

به گفته وی، ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد باعث ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می کند. 

وی یادآورشد: منظور از تولید ارزش، ثروت آفرینی نیست. فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد و  این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش بنیان خلاق را رقم می زند. 

وی عنوان کرد: شرکت های خلاق و دانش بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می دهد. در خواست من این است که جایگاه شرکت های خلاق که در حوزه های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش بنیان تاکید شده است.

دهقانی گفت: بر اساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق حفاظت کنندگی داشته باشد چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد:  این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهمترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر